Hitta din oas

Det är lite mycket nu, men bara jag tar mig igenom det här blir det bättre

Jag vet mycket väl hur det är att bita ihop och vänta på att det ska ”lugna sig”. Tänk om pausen inte kommer av sig själv? Utan pauserna, som återhämtningen ger, är det lätt att tappa perspektiv på när du faktiskt senast hade en lucka och tid för…ja, ingenting egentligen. Hur ofta gör du ingenting? Hur ofta släpper du taget om alla saker som måste och borde göras? Någon gång per dag? Under helgen? På semestern? Kan du tillåta dig att återhämta dig när du väl får chansen?

Det är en konst att kunna återhämta sig, om vi inte tränar oss på det tappar vi bort värdefull kunskap. Det kan bli svårt att gå ner i varv om vi inte återkommande tränar oss på det. Den mentala träningen fungerar precis som den fysiska träningen. Eftersom livet pågår varje dag, inte bara på helgen eller semestern, behöver vi hitta knep för att återhämta oss varje dag. Återhämtning har den fantastiska förmågan att göra livet mer levande. Det ger mer skärpa. Det är i pauserna och tystnaden vi hittar lösningar på problemen, ser det större perspektivet samt bryter spiraler av oro och ältande som oavbruten stress kan innebära.

Min intention är att hjälpa dig att hitta de där stunderna av klarhet och välmående som får vardagen att flyta mycket smidigare. De har blivit mina oaser och de kan bli dina. Oaser av återhämtning som håller stressen och oron på avstånd. Oavsett om du är nybörjare eller har tidigare vana av meditation, stresshantering och mindfulness kommer du att kunna hitta något som passar dig just nu.

Wellness handlar om en helhet, om hälsa, hela livet och allt som ingår i det. För att må bra behöver vi ha balans. Både aktivitet och återhämtning, både stillhet och rörelse. Mitt arbete går ut på att erbjuda samt hjälpa Dig att hitta oaserna i vardagen som ger Dig den balans just Du behöver. Kanske är det en stund av stillhet och vila eller rörelse och aktivitet, kanske är det reflektion och samtal, muskelavslappning eller vila för tanken i form av fokusträning och meditation.

För vem passar detta?

Om något skaver, om du känner att du står still, att du har svårt att hålla balansen i vardagen eller om stressen har tagit över helt – då vänder jag mig speciellt till dig. Du som känner att något måste förändras, att livet inte blivit som du tänkt. Oavsett var du befinner dig idag kan vi jobba med att se över din stress och din situation, hur du mår idag och vilka verktyg som passar dig bäst.

Sidan och verksamheten är under uppbyggnad, men fler och fler oaser i form av kurser, workshops, event, coachning, behandlingar  och annat tillkommer allteftersom. Håll ut och följ gärna med längst vägen.

Under våren 2019 höll LL Wellness i en gratis e-kurs, Inre Balans och Frihet. Kursen blev fullbokad och togs väl emot. Håll utkik efter fler tillfällen att delta i e-kurser och online event framöver!

Sagt om kursen ”Inre balans och frihet”: 

En viktig och angelägen kurs i välmående. Tack! 

– Karin 

 

Vilken fantastisk kurs. Så väl formulerat, balanserad, kände att det var första gången jag upplevde en sådan helt utan stress, krav eller liknande. Bara gott endast för mig. 

– Åsa 

Även om ingen e-kurs pågår just nu vet du väl att du kan anmäla dig till nyhetsbrevet och samtidigt få en gratis meditationsguide (nedladdningsbar pdf) för att komma igång med meditation redan idag.