Webkurser

Arbete pågår just nu med att skapa olika varianter av digitala guider och kurser som du kan använda när det passar dig. De kommer att levereras direkt till din inkorg och du kan återkomma till dem dagligen så länge du vill.

Om det är onlinematerial du är intresserad av är det denna sida du skall hålla koll på framöver. Redan nu hittar du material att ladda ner på direkten, helt gratis, här nedan! 

Du vet väl att du kan anmäla dig till Nyhetsbrevet! När du anmäler dig får du även en gratis e-guide för att komma igång med meditation hemma. Bra va? Du kan även hänga med på sociala medier som Instagram och Facebook där jag delar pepp, inspiration och tips varje vecka. Vi hörs snart igen.

/Linnéa Lindström Wellness

 

Fyll 2019 med välgörande ritualer

Ett nytt år startar och med det vill vi ofta ta bättre hand om oss själva. Här hittar du ett hjälpmedel för att skapa välgörande ritualer och rutiner för din vardag. Vad vill du fylla dina dagar med? Ladda ner din gratis guide för att komma igång med dina egna ritualer för välmående nedan:

//Linnéa Lindström

Få in mer rörelse i vardagen

Wellness handlar om hela dig! Det är ditt välmående i kropp såväl som själ, dina relationer till andra och till dig själv. Ibland sätter vi upp så höga mål för hur vi ska leva och må att vi har svårt att leva upp till dem. Börja enklare! Hur vill du må? Få in genomförbara saker i din vardag, utvärdera och planera för hur du vill utveckla det framöver.

Nedan hittar du ett arbetsblad som hjälper dig att föra in mer rörelse i vardagen. Det kan handla om promenader, att cykla oftare, att ställa dig upp vid datorn på jobbet och vrida på nacke och axlar en gång i timmen. Det som du behöver och det som du kan göra idag baserat på dina förutsättningar. Små, långsamma steg kan också leda dig framåt. Rörelse är en viktig del av vårt välmående. Det är nödvändigt för oss på många vis. Det gör gott för både kropp, själ och hjärna. Förbättrar koncentration, minne, humör och hälsa i stort. Så rör gärna på dig, utmana dig, men börja där du är idag. Ta hjälp av vardagen och ladda ner arbetsbladet som vägleder dig och hjälper dig att finna rätt sorts rörelse för just dig!

Lycka till!