Webkurser

FREEBIE – Skapa din drömhöst –

Äntligen en ny freebie till dig som följer LL Wellness arbete för en mer balanserad tillvaro. Detta är ett gratisverktyg som du kan ladda ner och arbeta med när du har tid.

Hösten kan vara en nystart på många sätt. Vi lämnar sommaren bakom oss och går in i en ny tid. Ta tillfället i akt att reflektera kring hur du vill ta dig an denna nystart. Med hjälp av planeringsverktyget kan du lättare formulera hur du vill leva din vardag, ditt liv och hur du kan skapa din drömhöst. En drömhöst full av oaser bland alla måsten och borden. Varsågod!

Tipsa gärna vidare till alla som kan tänkas ha nytta av detta 🙂

E-kursen inre balans och frihet 2019

Våren 2019 var det premiär för den första e-kursen från LL Wellness. Kursen som ger dig grunder i meditation och mindfulness, som lär dig att stanna upp och lyssna inåt. Kursen heter Inre Balans och Frihet – eftersom den innehåller verktyg för att öka just din inre balans och känsla av frihet i din vardag. Den levereras direkt till din mailkorg så att du kan utföra övningar när det passar dig.  

 

KURSEN HAR REDAN GENOMFÖRTS! VÄLKOMMEN ATT HÄNGA MED NÄR NÄSTA KURS DYKER UPP <3 

 

E-kursen Inre Balans och Frihet – gratis och helt onlinebaserad! 

Du vet väl att du kan anmäla dig till Nyhetsbrevet! När du anmäler dig får du även en gratis e-guide för att komma igång med meditation hemma. Bra va? Du kan även hänga med på sociala medier som Instagram och Facebook där jag delar pepp, inspiration och tips varje vecka.

 

[efb_likebox locale=”en_US” responsive=”1″ show_faces=”0″ show_stream=”1″ hide_cover=”0″ small_header=”0″ hide_cta=”0″] 

 

Gratis arbetsblad – Rörelse i vardagen –

Wellness handlar om hela dig! Det är ditt välmående i kropp såväl som själ, dina relationer till andra och till dig själv. Ibland sätter vi upp så höga mål för hur vi ska leva och må att vi har svårt att leva upp till dem. Börja enklare! Hur vill du må? Få in genomförbara saker i din vardag, utvärdera och planera för hur du vill utveckla det framöver.

Nedan hittar du ett arbetsblad som hjälper dig att föra in mer rörelse i vardagen. Det kan handla om promenader, att cykla oftare, att ställa dig upp vid datorn på jobbet och vrida på nacke och axlar en gång i timmen. Det som du behöver och det som du kan göra idag baserat på dina förutsättningar. Små, långsamma steg kan också leda dig framåt. Rörelse är en viktig del av vårt välmående. Det är nödvändigt för oss på många vis. Det gör gott för både kropp, själ och hjärna. Förbättrar koncentration, minne, humör och hälsa i stort. Så rör gärna på dig, utmana dig, men börja där du är idag. Ta hjälp av vardagen och ladda ner arbetsbladet som vägleder dig och hjälper dig att finna rätt sorts rörelse för just dig!

Lycka till!